jessicamagnusson!

Birthday

Helgen har varit toppen och än är den inte slut ! 

Fredagen började med plugg och senare vidare till sista tentan för terminen vid 2. Gick väll sisådär men det sket jag fulständigt i då jag skulle festa loss hela kvällen!

Gästerna trillade in och vi satt och snackade skit och drack gott när vi plötsligen inser hur mycket klockan var, tiden bara flög förbi! Taxi beställdes och lite efter det trillade vi in på Karma. Hade en AMAZING kväll och hade verkligen inga bekymmer där och då, kom hem när solen började gå upp och somnade gott efter en dusch i älsklingens armar. Med andra ord en toppenkväll !

Igår vaknade jag av skönsång från Budapest då mamma är där på weekend, fortsatte med att få min födelsedagspresent av A och blev sååå glad! Fick ett armband från Thomas Saabo jag viljat ha riktigt riktigt länge! 

Vid 3 kom släkten hit och jag fick massa fina saker, bland annat vinglas och presentkort till min nya kamera. 
Gick ut och åt middag på Bella Lanterna med A och lite senare mötte bästis upp oss och vi åkte hem till oss där A avvek och vi fortsatte mysa med film och snack. 
Med andra ord en toppendag !

Idag har jag inte gjort mycket mer än diskat sen gårdagen, handlat lite och nu väntar jag på att farmor och farfar ska komma på fika :)
De har även med sig min nya kamera!! Den fanns bara i Kalmar så de köpte den på vägen hem från Öland, sånna pärlor! 

Bjuder på lite bilder från helgen ;)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas