jessicamagnusson!

New in

Shoppade lite förra veckan när jag vart sjukt uttråkad av att bara sitta hemma. Drog ner till grand och kollade lite på rea osv, inte ofta jag hittar något men denna gången fick jag med mig lite hem även om vissa inte va på rea ;)

Köpte denna inne på Bikbok, kanske inte är så smickrande för kroppsformen men den är så himla najs att de skiter jag i ! Den är galet skön och mönstret är to die for :) Köpte den i 2 storlekar större för att kunna ha den som "klänning" för har alldeles för långa ben för den annars ;)

 

Denna enkla t-shirten köpte jag inne på Ginatricot på rean, 50kr var den lätt värd! Ska egentligen sitta tajt men köpte den i en storlek större för att få lite loose fit på den :) 

 

Införskaffade två nya bh:ar med, behövligt indeed då jag lyckats ta sönder två stycken med mina naglar de senaste veckorna. Den vita är från Cubus och den rekomenderar jag verkligen!! Finns i flera färger och är otroligt skön men samtidigt så snygg med spets och detaljer :) Den röda är från H&M och vart mer spontan då jag hittade den på rean för 50kr ;)

Denna toppen köpte jag på Bikbok för 50kr, väldigt enkel men samtidigt söt :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas