jessicamagnusson!

Fuck it

Sitter inne för tredje dagen denna veckan... Akuttid hos läkaren i måndags då min axel fuckat ur totalt. Kan kanppt använda högerarmen överhuvudtaget, går att skriva med den så länge den är intill kroppen.. En nerv i kläm med största sannolikhet och med tanke på att jag inte kan lyfta armen innebär de endel krabb bland annat när man ska tvätta håret... Haha tur att man har en snäll pojkvän som hjälper en. 

I Söndags va de värst, konstant smärta som gjorde så j*vla ont plus stickningar och domningar i fingrarna.. Blir såååååå trött på min kropp, är jag inte sjuk så har jag smärta någonstans.. skrapat ihop ett högkostnadskort på 2 månader, 2MÅNADER! Asså jag är hos läkaren oftare än Agda 88....

Läkaren ska ringa idag (hon skulle gjort de igår) och då ska jag försöka få tid hos ortopeden istället som kan sätta en kortisonspruta i armen! Jag kan lixom inte träna eller något vilket gör mig så himla frustrerad då jag lyckades springa ute en rätt ok sträcka för bara 2 veckor sen men strax efter de fuckade axeln ur.. Käkade ibumetin i 2 veckor men när de inte hjälper längre kan man tyvärr inte göra något annat än att gå till läkaren. Nu käkar jag både inflammationsdämpande och smärtstillande som är så starka att de är beroendeframkallande... Men inte ens de hjälper vilket gör att de känns så jävla onödigt att äta tabletterna.. HATAR att ta tabletter!

Hoppas verkligen hon ringer typ NU för orkar inte sitta här och vänta mer.. Lyckades plocka undan lite kläder igår sakta men mer går inte då jag inte kan lyfta med högerarmen... de gör ont att hålla mobilen i den handen. Allt är bara BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas