jessicamagnusson!

Senast

Länge sen sist, men ibland blir livet så helt enkelt.

Igår var min sista dag på praktiken (nästan, har 1 dag att ta igen), kommer sakna de men känns ändå skönt att komma tillbaka till universitetet.
Idag spenderades hela dagen med redovisningar och diskussioner kring uppgifter vi haft under vår VFU.

Sen sist har det inte hänt för mycket, den största skillnaden är väll att träningen kommit in mer och mer igen vilket jag tycker är sååå härligt!
Under min praktik har jag försökt få in 3 pass i veckan minst men pga förkylning har det blivit 2 pass någon vecka och under 2 veckor blev de ingen träning alls förutom promenader. 
Allt blir bättre och bättre när det gäller min träning men mina lungor vill inte alltid samarbeta fortfarande så snart dax att göra den där astmaundersökningen, inte enbart andningen under träningen som gör mig bekymrad men att alltid vara tjock i halsen typ tyder ju också på att något inte stämmer.

Sen senast har jag fått hem mina skor och underkläder jag beställde från Nelly men även ett paket från Sheinside, allt passade och jag är kär i skorna men även klänningen från sheinside. Ska handla fler gånger från sheinside nu när jag har ett hum om storlekarna där och så.

Imorgon blir det barnpassning i Alvesta och förhoppningsvis hälsa på en vän.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas