jessicamagnusson!

Kvällspromenad

Helgen har gått och jag är fortfarande sjuk, mina lungor vill verkligen inte samarbeta... Har börjat med astmamedicinen igen för att inte hosta för mycket.

Helgen har varit bra men ändå inte då jag fortfarande inte kunnat gå till gymmet :( Vill verkligen tillbaka särskillt nu när man kommit i kläder jag inte kommit i på ett tag, haha går lite åt rätt håll iaf.

I fredags blev det utgång trotts förkyldning men kunde inte låta bli och jag ångrar mig faktiskt inte trots att jag åkte hem utan röst. 
Lördags tog jag bussen till min bror och passade min lilla favoritunge samt hjälpte dem lite med det nya huset.
Söndag vid lunch åkte jag och A till Moheda för att fira farfar med släkten. Myste lite till med Tyke men också men min kusins son. 

Idag skulle de varit praktik men stannade hemma då jag under hela helgen till och från har haft extrema kramper i magen. Vet inte vad jag ska koppla dem till heller, äter ingen laktos och om jag gör det äter jag tabletter innan. Blir galen på min mage som inte vill samarbeta oavsett vad jag äter..

Nej nu blir det kvällspromenad men musik i lurarna för att få ut lite energi ur kroppen och somna lite bättre inför resten av veckans praktik.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas