jessicamagnusson!

2 år

My love har idag varit min i 2 år.
Känns sjukt att det redan är 2 år men samtidigt att det BARA är 2 år! Känns som att vi känt varandra i en evighet fast det egentligen inte är lång tid alls.
2 år har passerat och vi är nu sambos sen förra året.

 

Älskar dig Adrian
 

 

 

#måndagspepp2015

Sitter och lyssnar på pdotter och hannalicious podcast.

Har aldrig lyssnat på podcast förut men är nu på det tredje och senaste podcasten som kom ut igår och de är super verkligen !! 
Hanna och Ellinor träffar precis rätt på vad som man vill lyssna på och jag kommer på mig själv med att sitta och le, haha inte alls knäppt va? 

In och lyssna på iTunes vettja! 

 

 

Träning

Ska dra mig mot gymmet nu för att försöka mig på ett ryggpass, blir att träna utan A då han va ledig imorse men har lektion nu. 

Hoppas träningen går bätter idag än igår då vi körde mage men inget brände eller va jobbigt vilket jag hatar! Lite jobbigt måste de allt va och träningsvärk vill jag få utav de , tro det eller ej ;)

haha helt sne ser jag ut men vred axeln precis när kortet togs, älskar linnet jag har på mig. Fick de i julklapp av mamma och det är superkönt !

 

 

Mix&Go

Min frulle har varit i flytande form sen i julas då A fick en mix&go i julklapp.

Super gott men håller mig till samma ingredienser varje dag typ, haha man tror att man tröttnar men inte än faktiskt.

Använder laktosfri filmjlök, hallon, blåbär, banan och sötning i form av vanlijsocker eller stevia.

Idag drar jag mig mot Alvesta för att passa lilla Tyke, ska möta upp mamma o Tommy om någon timme och ta över honom. LÄNGTAR ! Älskar att spendera tid med min lilla gos, skrattar lite åt blickarna jag får när jag går runt med barnvagnen och folk känner igen mig men vågar inte säga något, ser på deras blick hur de undrar om jag har blivit mamma. Haha något mysig dock var när jag va på Ica med vagnen för någon vecka sen och jag började prata med ett par kvinnor i 70års åldern och de gav mig komplimanger för min fina son, då sa jag att han inte var min och de svarade med så roligt svar : "Kan vara bäst så, då kan du lämna tillbaka honom när han skriker för mycket" haha tyckte de va så gulligt sagt !!

Senast

Länge sen sist, men ibland blir livet så helt enkelt.

Igår var min sista dag på praktiken (nästan, har 1 dag att ta igen), kommer sakna de men känns ändå skönt att komma tillbaka till universitetet.
Idag spenderades hela dagen med redovisningar och diskussioner kring uppgifter vi haft under vår VFU.

Sen sist har det inte hänt för mycket, den största skillnaden är väll att träningen kommit in mer och mer igen vilket jag tycker är sååå härligt!
Under min praktik har jag försökt få in 3 pass i veckan minst men pga förkylning har det blivit 2 pass någon vecka och under 2 veckor blev de ingen träning alls förutom promenader. 
Allt blir bättre och bättre när det gäller min träning men mina lungor vill inte alltid samarbeta fortfarande så snart dax att göra den där astmaundersökningen, inte enbart andningen under träningen som gör mig bekymrad men att alltid vara tjock i halsen typ tyder ju också på att något inte stämmer.

Sen senast har jag fått hem mina skor och underkläder jag beställde från Nelly men även ett paket från Sheinside, allt passade och jag är kär i skorna men även klänningen från sheinside. Ska handla fler gånger från sheinside nu när jag har ett hum om storlekarna där och så.

Imorgon blir det barnpassning i Alvesta och förhoppningsvis hälsa på en vän.

Heart like yours

You opend up my eyes

Fredagkväll och jag ska snart lägga huvudet mot kudden. Ögonlocken är tunga efter att ha suttit och storlipat till en film, jag gråter ofta till filmer då jag nog är universums största lipsill men denna filmen träffade mig inte bara mentalt utan på ett sätt jag inte kan förklara. 

If i stay, är från och med idag min favoritfilm att se själv. Bara sitta själv och ta in intrycken från filmen och inte dömas när tårarna rinner ner för kinderna är befriande.

En scen där hennes farfar säger att det är okej att släppa taget fast han vill att hon ska kämpa och hans tårar rinner träffade mig så hårt då jag minns tårarna i farfars ögon efter en operation av farmor som fick komplikationer och han aldrig fick något samtal av sjukhuset. Jag förstår nu hans rädsla och önskar jag kunde vara hälften så stark som han. Älskade farfar, du är så fin och jag är så glad att ha dig och farmor i mitt liv. 

 

Kvällspromenad

Helgen har gått och jag är fortfarande sjuk, mina lungor vill verkligen inte samarbeta... Har börjat med astmamedicinen igen för att inte hosta för mycket.

Helgen har varit bra men ändå inte då jag fortfarande inte kunnat gå till gymmet :( Vill verkligen tillbaka särskillt nu när man kommit i kläder jag inte kommit i på ett tag, haha går lite åt rätt håll iaf.

I fredags blev det utgång trotts förkyldning men kunde inte låta bli och jag ångrar mig faktiskt inte trots att jag åkte hem utan röst. 
Lördags tog jag bussen till min bror och passade min lilla favoritunge samt hjälpte dem lite med det nya huset.
Söndag vid lunch åkte jag och A till Moheda för att fira farfar med släkten. Myste lite till med Tyke men också men min kusins son. 

Idag skulle de varit praktik men stannade hemma då jag under hela helgen till och från har haft extrema kramper i magen. Vet inte vad jag ska koppla dem till heller, äter ingen laktos och om jag gör det äter jag tabletter innan. Blir galen på min mage som inte vill samarbeta oavsett vad jag äter..

Nej nu blir det kvällspromenad men musik i lurarna för att få ut lite energi ur kroppen och somna lite bättre inför resten av veckans praktik.

Upp