jessicamagnusson!

Veckans planer

SOOOOOL!
Hela dagen har solen lyst så fint här i Växjö, humöret blir på topp !

Började dagen med besök på vårdcentralen för astmaundersökning och ska nu börja dosera igen för att förhoppningsvis se en förbättring till sommaren.
Fortsatte dagen men ett pass på gymmet med A och kan inte klaga utan höjde mig i en av de tyngsta bröstövningarna enligt mig ! Whoop Whopp :)
Ikväll har jag varit på fotbollsträning med, har gått med i ett nystartat korpenlag här i Växjö och gud vad det kliade i fotbollsfötterna! Hoppade träningen idag och agerade bollplank men på söndag ska jag allt va med.

Imorgon ska jag äntligen fixa naglarna igen, har längtat så. Får se vad det slutar med för fint imorgon ;) Efter nagelfix blir det gymmet igen för ett ryggpass, kanske jag lyckas öka lite i marklyft vilket hade varit toppen !
Sen händer det nog inte allt för mycket men plugga ska jag allt göra imon och städa rent i lägenheten vilket är ett måste, får lite halvpanik här hemma ibland.. 

Fredag blir det föreläsning, hem och fixa sommardäcken inför lördag och fix inför kvällen då det vankas utgång med tjejerna är verkligen sugen på det !! Så blir lite förferre här hemma och sen blir det lite nattgäster vilket jag är överlycklig för då A är borta hela helgen (Gråter inombords :'(...).

 

Kommer sakna min bae som bara den i helgen men håller tummarna för att tävlingarna går bra !

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas