jessicamagnusson!

Home and back

Mitt liv denna veckan kommer se likadan ut varje dag om jag får gissa. Plugg varvat med sjukhus och smärta.

Vet inte om dagen har varit bra eller inte egentligen. Började med samtal till vårdcentralen vilket inte gav mycket , traskade till skolan ( i snigelfart..) och pluggade med min lilla grupp. Åt taccobuffé med A och hans bror vilket inte var de godaste men de va mat i alla fall.
Efter att vi fått i oss lite mat bar det vidare till sjukhuset och akuten.. Knät som svullnade i slutet av förra veckan har inte lagt sig och smärtan blir inte bättre för fem öre utan snarare värre och nu har jag lyckats överanstränga mitt andra knä vilket också leder till smärta... Aldrig att denna förbannade smärta tar slut! Men på akuten lyckades jag få lite framsteg till ett svar på den eviga gåtan.. Vad är felet?!
Har fått remisser till ortopedkliniken, röntgen och reumatologen. Den sista remissen skrämmer mej men tanken har funnits där. Men den kanske kan ge mig svar på allt detta och  varför smärtan funnits där i ett x antal år. 
Imorgon blir det nog besök på vårdcentralen för visst jag fick remisser men ingen hjälp mot smärtan som är värst just nu. Att ha en smärta just nu när jag bara sitter ner och skriver detta är sååå in i h*lvetes jobbigt så måste få något som hjälper mig.

Men allt det där är imorgon, nu måse jag fortsätta skriva på min examinationsuppgift så att det där CSN:et rullar in på kontot någon gång snart!

 

Livet

Vet inte om det är mycket eller lite som händer just nu av vikt ... Livet består av plugg , matlagning och att vara allmänt lat. Får in något gymbesök då och då men när kroppen sviker blir man bara frustrerad.

Älsklingen fyllde 20 i tisdags och firades lite smått av hans familj som kom och hälsade på.
Träffat farmor och farfar och kollat på videos från när jag och mina syskon va små , har aldrig sett de förut och det var så mysigt och lite tårögd blev jag allt.

Har myst med lilla Tyke med han är verkligen en gobit ! O nu när han har börjat jollra o le smälter mitt hjärta varje gång, min lilla ögonsten.

En liten update i mitt liv, fick en efterlängtad lön idag. Bästa är när det är mer än vad man väntat när man haft under 100kr på sitt konto nästan en månad pga CSN...
Nu ska jag hålla hårt i pengarna tills jag blir beviljad studiemedel så att jag kan lägga undan så mycket som möjligt !

 

Upp