jessicamagnusson!

Akuten

Taggade igång inför tentan i fredags med ambulansfärd in till sjukhuset kl 01.00 på natten. 
Hostan som suttit i nu i 3 veckor och inte ville ge sig tog ut sin rätt och ledde till att jag enbart hostade och inte fick in någon luft. 
Tackar gudarna för en underbart fin pojkvän och mamma som gick upp mitt i natten och körde in till akuten för att hjälpa mig.
Fick världens trevligaste läkare som mamma självklart kände, kanske därför han var så trevlig men inga tvivel på att han verkligen kunde det han pratade om. 
Fick andningshjälp och en shot med luftvidgande piller. 

Steg upp 3 timmar efter att jag kommit hem, tog mig till tentan och skrev färdigt den på 10 min och satt och väntade i 40 min innan jag fick lämna. 
Hämtade ut mina mediciner som hjälper mig med andningen och mår nu 100 gånger bättre än jag gjort på 3 veckor. Läkaren tror att en förkyldningsastma ligger bakom allt hostande, känns skönt att få svar på några av mina frågetecken och känner att man kanske borde byta vårdcentral efter det här som enbart bad mig "rida ut vågen" och att hostan skulle gå över.

Besöket på akuten har lett till att jag kommer besöka sjukhuset ännu mer då jag ska göra utredning gällande astma misstankarna. Känns som allt går utför just nu när det gäller min hälsa tyvärr då jag VERKLIGEN VILL komma igång med träningen igen.

 

Det är mycket nu

Plugg plugg och åter plugg det är vad mitt liv består av just nu. Snacka om att tempot ökade med 150% när vi startade delkurs 2 förra veckan...

Men men det är bara att bita ihop, det är nu det börjar droppa av mer och mer från programmet tyvärr..

I mitten av förra veckan fick jag nog av att hostat i 2 veckor, fick en tid hos en läkare vilket visade sig vara behövligt.

Tydligen finns det bubbelljud på lungorna vilket tyder på lunginflammation men att jag tro det eller ej lyckats läka ut det själv relativt bra (ojojoj framsteg i mitt immunförsvar, Halleluja !).

Knaprar nu i mig antibiotika och starka hostdämpande(som tyvärr inte hjälper) och hoppas att nästa vecka få springa iväg på ett träningspass !!

Har sån jäkla energi i kroppen och sug efter att känna fettet bränna, haha inte alls konstigt va? Nej men nu har de varit FÖR MYCKET krabb och jag vill verkligen komma igång igen. 
(Tyvärr ser jag förändringarna på min kropp och inte ens för A vågar jag berätta hur mycket jag gått upp för jag skäms, SOM FAN! Men jag ska ändra på de trotts smärta och bakslag !!!)

Nej men jag är mer än en siffra men när både siffrorna och kroppen visar negativt då är det verkligen dax för en förändring! Ska göra allt för att hinna träna mellan stuiderna om jag så ska gå upp vid 6 för att vara på gymmet en stund senare och svettas innan förläsningen vid 9 eller 10  ! Tur att A stöttar mig fullt ut och vill hjälpa mig på vägen, hur många gånger har han inte fått hålla om mig när tårarna rinner när jag ser mig själv i spegeln. Men de är verkligen nu jag har chansen att ändra på de, nu när jag har drivet och suget.

Gjorde ett försök till att träna här hemma innan idag, gick sådär kan man ju säga. Efter lite ansträngning gick det inte och attackerna kom, HATAR denna förbaskade hosta som förra veckan fick mig att få blodsmak i munnen.. Men får se det positivt, har träningsvärk i magen utan att direkt träna ;)

Nu taggar jag igång inför nästa vecka som i slutet har en underbar tenta, WOHOO. Nej men jag ska fan fixa denna ! ska kämpa gärnet trotts att jag inte hittat rätt i plugget än. 

 

Kämpa Jessica, kämpa!

Att jag själv inte kunde se att jag faktiskt dög på denna bilden, jämförde mig bara med alla runt omkring.

Jag skulle göra vad som helst för att komma tillbaka till denna formen för ärligt talat hur kunde jag kalla mig själv fet?

Åh vad jag önskar att jag kunde åka tillbaka och viska det i mitt egna öra och få mig själv att inse ! 

Detta är vad jag ska kämpa mot, när jag är nere i dessa siffror igen då ska jag bara fokusera på att hålla mig frisk!

 

 

Hello October!

Ledig dag, hur skönt? Låg inte och latade mej allt för länge idag trotts att hjärtat med var ledig, finns det något bättre än att vakna jämta någon hjärtat slår ett extra slag   för ? Tror inte de.
Har faktiskt lyckats få något gjort gällande arbetet även om de går sakta så händer det något iaf. Näst intill smärtfri idag med när det kommer till knät, vaknade med huvudvärk istället men myyycket hellre de då det är något jag faktiskt kan göra något åt! 

Så sammanfattat har oktober börjat bra o jag hoppas verkligen den fortsätter såhär ! 

Upp