jessicamagnusson!

Ledighet

Började min ledighet med en promenad runt trummen på 30 min, rätt nöjd ändå o inte jobbigt en sekund utan ganska skönt ! Hade tänkt gymma, blir inte mycket av de pga tiden o min rädsla för mycket folk på gymmet .. Men igår fick de bli promenad då jag hostar o snorar precis som barnen på jobbet, härlig uppladdning för summerburst imon eller vad ? Är ju inte helt utan träning även fast gymmet inte besöks så ofta , använder crosstrainern rätt flitigt hemma. Men när jag väl är på gymmet ser jag till att få en jäkla träningsvärk dagen efter ! Blir en rätt lugn dag men ändå med lite saker att göra. Börja med att byta lite kläder jag köpte i för stor storlek ( tur att det är på de hållet), packa hos mamma och fira min äldsta bror som fyller 27 ! Finaste brorsan, åh längtar galet till juli/augusti då jag äntligen får bli faster ^^. PoK

Jordgubbar och solsken

Åh ljuvliga maj ! Snart juni och då börjar sommaren på riktigt för mej. Denna jobbveckan blir inte lång , två dagar kvar innan ledighet och summerburst på fredag i Göteborg med min pojk och några till. Hoppas på en sjukt rolig helg med goda drinkar , bra musik och trevligt sällskap ! Nästa vecka blir inte mycket länge , 4 jobbdagar och börjat veckan med middag tillsammans med två pinglor som man saknat att umgås med kommer bli toppen ! Sen på fredag är det ju äntligen min dag och min tur att fylla 20 , äntligen och äntligen enda positiva är väll systemet men de är bra nog. Dax för mej med att bli vuxen också, har ju skaffat bil och i sommar flyttar jag äntligen ihop med han som får mitt hjärta att slå lite extra. Känner att denna sommaren kommer bli bra och jag ska verkligen njuta ! Nej nu ska jag fortsätta mumsa i mej min glass och svenska (första för i år) jordgubbar.

JobbJobbJobb

Hej, lika tomt här som vanligt. 

Känns som det enda jag gör just nu är att jobba, jobba och åter igen jobba.
Men jag får se det positivt, jag får lära mig mer och mer vilket leder till lättare att få jobb. 
Känns så himla skönt nu när det börjar bli varmare och varmare även i lilla Sverige. Det betyder ju också att alla roliga grejer som innebär SOMMAR börjar närma sig ! Tänk lixom nästa fredag sitter jag på ett tåg mot Göteborg där jag ska få uppleva en riktigt housefestival nämligen Summerburst ! :) en Vecka senare fyller jag 20, kan knappt fatta de de går så himla fort. 

Längtar till kommande veckor då fina vänner också går på bal och tar studenten ! Ett år sen man själv stod där, vill såååå göra om det och verkligen njuta! 

Heh nej nu måste jag nog dra vidare då min rast strax är slut. 

PoK

Bubbla

Blipp... blipp... Jag fattar ingenting.

 

Känns som att jag lever i en bubbla där det bara finns två saker: Pojkvän och jobb. 
Känner mej allmänt dum o förvirrad just nu. 

 

Får hoppas det släpper snart så att jag kan få vara glad hela tiden och inte enbart när jag befinner mej med han jag älskar för när jag inte är med honom hänger det ett grått moln över mej. Jag saknar att umgås med vänner, att kunna skratta och att bara va. Längesen nu, missar man en gång missar man allt känns det som nu. 
Det finns en enda negativ sak med att ha pojkvän enligt mej och det är att man oftast blir tagen förgivet, inte av Han utan av andra. Man blir den som aldrig blir tillfrågad då man sagt nej så många gånger under den tiden man va nykär och ville inget annat än att umgås med Han. Heh de vill jag fortfarande dock men skulle inte ha några problem att vara utan han i några timmar och bara få snacka med en kompis om allt mellan himmel o jord. 
Snart hoppas jag att jag får vara mej själv igen och vara mitt i min lyckobubbla som jag gillar bäst av allt. Det blir bättre till sommaren säger jag till mej själv och jag tror på det med. 

Hoppas detta är vädret så att hela svenska folket känner samma sak !

 

Upp