jessicamagnusson!

5 snabba

Fem snabba

Jag får lätt panikkänslor när jag är på nya ställen om det är mycket folk..

Jag lyssnar på allt mellan himmel o jord när det gäller musik.

Jag kan somna hur lätt som helst, min pojkvän blir lika förvånad varje gång

Jag får fortfarande den där pirrande känslan av att vara nykär när jag kysser Han!

Jag fyller 20 år om 130 dagar ;)

Veckan.

Börjar vakla om jag gjort rätt val.

Var det verkligen smart gjort att boka en resa till Thailand utan att ens tänka ett tag? Började vakla ännu mer när man fick se lönekuvert som det inte stod den summan i som de borde ha gjort.. Men men nu är resan bokad o jag får göra det bästa av situationen helt enkelt! 
Jag får leva snålt februari/mars men tror det är värt de för som pappa sa är det nog bra för mej att få komma iväg o rensa tankarna inför det som komma skall. 
Får kanske fjäska lite för honom så man kan få en tidig 20års present ;)

Så vad har hänt veckan som gått? 
Fått somna varje kväll i den famn jag älskar mest!
Åkt skridskor för första gången i år, riktigt riktigt kul!!
Jobbat en del , lite extra o mer extra blir det kommande vecka! 
(funderar på att ta ett jobb till någonstans för att tjäna lite extra)
"Tränat" o räknar det inte riktigt som träning då jag gjorde 5 olika övningar :P

Alltså har det inte hänt så mycket, mitt humör har inte varit det bästa o hoppas på kunna bättra mej veckan som kommer ! 
Får försöka vara positiv idag då jag o min man varit tillsammans i 11 månader ^^
På fredag ska jag nog ut o fira med honom då det är 1 år sen vi träffades !

Lite spontant

Ja lite spontant sådär då ja så va en flygbiljett till Thailand bokad om mindre än en månad !
Men lite spontan får man väll va ibland eller ? Visst blir jag fattig på kuppen men tror nästan det är värt de ;)

Helgen har bestått av enbart festligheter ! Började fredagskvällen med lite överrasknings partaj för Matilda som skulle fylla 19 ! Toppen kväll helt klart ! Fick en sån där skön fylla , o alla bara "va fan snackar hon om ?! Skön fylla ?!" Haha men ja när man är så där lagom onykter att man bara slappnar av lite men gör inga dumma grejer x) kanske någon där ute som förstår mej ;)

Vaknade på lördagen runt 9 pigg o hur glad som helst hela kroppen sprutade av energi i början men sen så fort vi kom till Växjö vände de ...
Begav oss mot hovmantorp för att fira min kusin som fyller 20 snart, kul att hela släkten va där så man fick se dem :)
Blev ju en liten spontanare till Thailand med på köpet då en av mina kusiner föreslog att vi skulle åka men isf kanske början av mars ! Men då vår faster o hennes man skulle åka den 18 valde vi att göra detsamma ! Får hoppas allt går vägen nu o inga för djupa gropar på vägen !

Första gången jag någonsin gör något spontant !

Längtan o helgen

Längtar

Det är precis vad jag gör just nu ! 

Längtar efter att få svar, se resultat och framför allt längtar jag efter att må bra! 

Ännu 8 dagar har gått på det nya året, känner mej som en sengångare som någon gång då o då får energi till att verkligen göra något. Tror snart jag blir galen på mej själv!!! 

Vet mycket väl att om man vill se förändring måste man börja någonstans o det gör alla bara att just nu känns det verkligen hopplöst. 

Går o väntar av o an här hemma på att det ska dimpa ner ett kuvert i brevlådan där det står att jag är kallad till röntgen ! Går också o väntar på samtal från läkren om provsvaren. Jag hoppas verkligen att detta inte är ännu en återvändsgränd! JAG ORKAR INTE MER ! Det spritter i benen när man ser folk på ig, fb eller i fönstrena på gymmet som tränar o rör på sig ! 

De flesta i mion närhet har med säkerhet sett hur min kropp har förändrats men på ett sätt blir jag ändå så jäkla förvirrad ! 
Jag ser att jag bler större i spegeln men jag kan inte längre köpa mina vanliga storlekar i kläder utan måste gå ner i storlek för att det ska sitta bra.. 
Men oavsett glädjen över att få bära mindre kläder o på så sett få känna mej bättre får det inte mej att må bra när jag tar av plagg efter plagg o det är just då jag faktiskt vill må bra o känna mej trygg o säker i min kropp! Oavsett att folk säger att jag inte alls blivit större vet jag faktiskt att de inte är sanningen! 

Men snart, snart förhoppningsvis så ska jag få börja se min kropp förändras igen dock till något mer positivt! För gud va jag LÄNGTAR efter att få röra på mej igen utan smärta o utan att knappt kunna gå dagen efter. För jag tror inte att någon kan förstå vad jag egentligen upplever varje dag, varje minut o sekund!  För att varje dag behöva bita ihop stiga upp ur sängen o klara av en så enkel sak som att sätta på mej strumperna utan att börja gråta av smärta. 

Men snart är smärtan förhoppningsvis borta, kanske inte helt men delvis o så himla underbart det skulle va att slippa den konstant!! 

Ett extremt tråkigt inlägg men känner att jag måste skriva av mej lite...

Till lite roligare saker, imorgon är min älsklings tentavecka över o äntligen kan vi slappna av lite ihop genom att bara va o inte göra någonting! 
På lördag vankas de 20 års kalas för min kusin o hela släkten samlas!! Love it! ^^ Snaaaart min tur ;) "Bara" 141 dagar kvar ;)

Hoppas ni får en fin helg !

PoK


Full o glad på nyår! Har upptäckt hur mycket jag älskar att sjunga i omklädningsrum, haha jag sjunger kanske inte bra men fan va kul o befriande det är att verkligen sjunga ut o på fyllan släpper man ju på sina hämningar o en av mina hämningar är att verkligen våga sjung x) haha Matilda ,jag o jenni hade skönsång på nyårsafton ! ^^

8 dagar in på 2014

8 Dagar sedan det nya året startade.

Under dessa 8 dagar har det inte hänt allt för mycket i mitt liv. Men visst lite har hänt !

2014 startade bra, va ute vid tolvslaget, skålade med fejk champange o fick en kyss av min man. Men efter det är det svart, mindre bra men men. Sen det nya året började har jag hunnit med sjukgymnast, shopping med min mamma (införskaffade mej en efterlängtad jacka!!), den årliga kalkonmiddagen, pingistävling i Växjö, Ikea o jobb. 

Åh kan gå på Ikea fler gånger den närmsta tiden känner jag ! Nu när vi letar lägenhet får man så mycket inspiration till hur det ska se ut o så! Gillart!
Onsdag idag o de betyder där med också snart helg! Jobbar imorgon o sen blir det inhopp på fredag efter ett läkarbesök jag är i stort behov av ! Förhoppningsvis tar de mej på allvar o ser till att göra något åt mitt förbaskade högerknä som inte alls vill hänga med längre.. Gör det extra svårt att jobba med barn då det är ganska mycket lyftande hela tiden o ryggen får ta allt just nu , men snart ändring på de !! ;) 

Längtar efter slutet av januari för då börjar det förändringar , äntligen har jag råd med gymkort o rehaben ska igån på riktigt! Äntligen ska jag få må bra fysiskt med !! Härligt, troligen blir det träning tillsammans med Adrian då han hjälper mej o får mej att komma igång mer :)

Lite bilder sen starten av 2014 !
 


PoK

Upp