jessicamagnusson!

Thailand

Har det amazing här i Thailand !
Har förflyttat oss från Kata beach till Khao lak där vi bor precis vid havet.

PoK

Valentines day ! 

Åh vad jag har längtat efter denna dag ! Låter kontigt va ? Alla hjärtans dag egentligen ingen speciell dag förutom att någon ansåg en gång i tiden att denna dag skulle vi ha för att förklara vår kärlek till varandra . 
Anledningen till varför jag längtat är för att jag äntligen fick träffa min prins idag igen ! Inte sett honom sen i söndags o de va längesen jag va ifrån honom så "länge" , jag står typ inte ut om jag inte får se honom eller känna hans armar kring min kropp.

Men dagen till ära ville han faktiskt göra något speciellt vilket han verkligen lyckades med ! Så himla söt är han ^^ 
Han tillagade middag o han gjorde en av mina favorit rätter , Cesarsallad ! Super gott va de , han hade till o med gjort egna krutonger :) 

Han hade även köpt super fina blommor med ett gulligt kort, fin choklad o min favvo dryck ! Allt va framställt jätte fint med tända ljus på köksbordet ^^ Gud va jag älskar den pojken asså ! O nu vet jag att han är bra i köket också om han bara vill ;)

 

Hoppas ni får en fin kväll ! O glöm inte att alla hjärtans dag firas inte enbart för dem som har pojkvän/flickvän utan det firas för att förklara vår kärlek till varandra vilket kan vara kärlek till familjen, en nära vän eller ett husdjur :) Puss på er :*

Super gulligt filmklipp !!


LOVE YOU !

Cause I give you all of me..

Fredag, ja o idag kallas alla blogginlägg för just de "Fredag" !

Märks att det inte är enbart jag som har noll inspiration till en bra rubrik ;) 

Måste säga att veckan har rullat på fort, kändes som att de va måndag igår ! Men skönt att få vila lite nu inför ännu en vecka med fulltid, efter nästa vecka får vi se om jag har något kvar eller inte... 

Kan inte fatta att nästa vecka är det en vecka (!!!!) kvar till Thailand o även fast jag ångrar mej lite just nu så känns det som att när jag väl är där kommer allt va värt de !! Men på något sätt önskar jag att de va mer än en vecka kvar , mycket mer än en vecka!! 

Sitter just nu i växjö hos pojken, han pluggar o jag sitter här o skriver :P Han har tenta imorgon den stackaren, så jag håller tummarna för honom !! Känns så surt att de två sista veckorna innan jag reser så har han tenta varje helg vilket betyder mindre tid tillsammans ... Men men lite kan jag ju hjälpa honom ibland då de är basår han läser vilket är i princip de jag läst på gymnasiet ;) 

Ska kolla runt på lite lägenheter nu o se om de finns något intressant i växjö, längtar till sommaren då jag o Adrian förhoppningsvis får flytta ihop om vi hittar ett bra boende ^^ Efter lite letande ska jag ställa mej o laga mat åt min lilla pluggis, o fredag i alla ära så blir det ju självklart tacos !! I LOVE IT!

 

PoK

sjukling

Gaaaalet trött efter arbetsveckan som varit! O de märks på kroppen att jag inte är så van att jobba 10 timmars pass... 

I fredags när jag äntligen skulle få träffa Adrian igen lovade jag att försöka hålla mej vaken, vi bestämde oss för att titta på film o 2 minuter in i filmen somnar jag o detta va klockan 10 !! haha men till mitt försvar steg jag upp klockan 5 på morgonen ;)
Det negativa med att jag somnade så tidigt var att jag vaknade klockan 7 igår o kunde inte somna om .. Hatar de !

Igår när jag kom hem kändes hela kroppen tung, fick lite halvt panik då allt va så fruktansvärt jobbigt! Vaknade idag med ont i hela kroppen o huvudet kändes tungt som bly.. Har haft huvuvdvärk hela dagen trotts värktabletter med lite extra sting i. 

Pallrade mej till Moheda för att fira min kära farfar som fyller år på tisdag, mys med lite släktträff :)  Kanske att vi åker till dem på tisdag när han fyller då Adrian inte kunde vara med idag , kanske har han vunnit lite pengar på lotterna vi gett honom idag ;)

Nu gäller det att ladda om inför en vecka med fulltidsarbete , om jag mår likadant imon är det nog inte möjligt... Hatar att va sjuk!!! 

Hoppas ni har haft en lite lugnare vecka än mej o utan förkyldningar! 

PoK

Upp