jessicamagnusson!

Pedalkickoff !!

Såååå galet uppe i varv just nu, kickoffen började vid 1 och har haft kul ända från början! 

Hämtar lite energi hemma innan de är dax att äntligen få overallerna, kommer bli galet bra detta!

Find You

Livet rullar på, ganska fort men tycker man inte alltid livet gör de?

Plötsligen sitter man här och har 1 arbetsvecka kvar innan man blir student igen ! Känns som en evighet sen man skulle söka till höstens utbildningar. 

Livet har varit allt annat än dåligt den senaste tiden ( visst små gropar i vägen finns det väll alltid, men inget jag inte klarar mej igenom ), jag har blivit faster till den sötaste lilla krabaten Tyke (gubbe med hjärtformade ögon) ! Sen har jag blivit sambo med min lilla Ojja, haft inflyttninsfest och börjat jobba mina sista tre veckor på ett ställe som förändrat mej ganska mycket ! :) Alltså kan jag inget annat än att le åt livet just nu :D 

Det ända negativa med att tiden går så fort är nog att sommaren snart ( INTE riktigt ännu!!) är över, men när sommaren börjar lida mot sitt slut börjar nya äventyr för mej vilket känns nervöst men ändå kul ! Jag SKA kämpa på med allt även om de säkert kommer bli förbannat jobbigt , men på ett eller annat sätt ska de fanken funka, finns inga andra alternativ än framgång. 

Jag är verkligen redo inför hösten, nya människor, nya utmaningar och stunder man aldrig kommer glömma men samtidigt riktigt nervös eftersom jag inte är den bästa på att träffa nya människor men de är bara att försöka :) 

 

 

Upp