jessicamagnusson!

Ekar tomt

Precis som rubriken lyder ekar det tomt här. 
Har inte haft ont om tid eller något liknande att skylla på utan bara ren lathet o noll känsla för att blogga. Har flera gånger fått tanken att jag kanske ska skriva ett inlägg men som sedan försvunnit lika snabbt igen.

 

Mycket hänt sen sist eller? Nej inte precis enligt mig.

Införskaffade mig gymkortet o har hunnit gymma 4 gånger totalt tror jag inget att hänga i granen precis men det är en början vågar jag nog säga. Cyklar mer nu så får lite träning från det med blir ju ändå 12km när jag väl gör det. Känner mig inte riktigt bekväm på gymmet, hade gärna haft någon där jag hade kunnat få lite stöd från. På mitt förra gym hade jag mamma och under sommaren hade jag Adrian men nu är jag alltså on my own, kanske kan få med någon kompis som är sugen för en träningspartner gör träningen så mycket lättare på alla sätt o vis allt från att överhuvudtaget ta sig till gymmet och sedan för motivation o peppning under passen. 

Spenderade påskhelgen med släktträff hos mamma och sedan en tripp till Öland med Adrian för att ha en mysig weekend på Strand hotell Borgholm, hade det supermysigt trotts att jag var besviken i början. Adrian kan verkligen få mitt humör att bli bra igen trotts hur arg, nere, tjurig eller ledsen jag är precis som vissa av mina vänner ! Vi hälsade även på släkten i Rälla både på dit o hemvägen.

Har varit mycket billetande på sistonde för mig o mannen o visst har vi hittat några bilar men sedan ångrat oss eller väntat för länge, haha typiskt oss! Fick ett samtal innan idag av min bror att jag kan få köpa tillbaka min gamla bil vilket jag verkligen blir sugen på då jag älskar den bilen! heh man fäster sig lätt vid sin första bil tror jag.. Ännu mer sugen blir man på den då vi får köpa den billigare än vad den egentligen är värd o sen har min händige bror fixat och donat lite med den sen den såldes för heh 5 månader sen knappt de. Vi får se vart vi hamnar när det gäller bilen men jag håller tummarna! 

Annat som har hänt, vi har varit på lägenhetsvisning och tackat nej. Ska på en ny imorgon på campusområdet i Växjö imorgon o jag hoppas verkligen den är fräsh för att ligga på campus eller att vi kanske kan få fixa o dona lite med den själva, lite färg på väggarna kan göra sååå mycket för ett rum. Håller tummarna, han som bor där nu talar enbart engelska så vi får se hur det går med kommunikationen men borde inte vara några problem. Har med pappa som kan lite om allt som man ska fråga och ha svar på. 

 

Nu håller jag tummarna på att vädret fortsätter vara lika underbart som det har varit den senaste veckan 'cause I love it! Hade varit underbart att fira valborg i denna sommarvärmen !

PoK

At last I know what I should do

Onsdag och jag trillade in genom dörren för 1,5 timme sen. Startade dagen med att vakna i älsklingens armar, släppte av honom vid bussen innan jag fortsatte mot jobb mellan 7.15 och 17. Kvällen spenderas hemma i soffan med mamma så hon slipper vara ensam efter dagens operation. 

Imorgon blir det jobb igen dock bara en kort dag, 7-13.30. Efter det blir det att dra mej in mot stan för fix av naglar, ÄNTLIGEN! Sen vidare mot mitt hjärta där jag spenderar natten , får hjälpa honom lite inför fredagens tenta. 
På fredag är tanken utgång men just nu är jag inte super taggad då jag precis blivit frisk från en förbannad förkyldning. 

Imorgon blir det förhoppningsvis ett inköp av gymkort, FINALLY, blir ett 6 månaders kort att börja med då jag inte vet vart jag hamnar till hösten när det kommer till boende. 
Gjorde en beställning hos fitnessguru i måndags som jag ska hämta ut imorgon. Har beställt lite provpåsar av protein, bars och så gjorde jag två custom made shakers. Får se om detta är något för mej eller inte men gymmet ska jag komma igång med nu! Skönt att jobbet betalar upp till halva beloppet då jag har friskvårdsbidrag, YAAAAY!

Nu blir det att fortsätta titta topmodel o kanske göra något lätt att äta. 

 

 

 PoK

Upp