jessicamagnusson!

I måndags var det ingen bra dag, inte på något sätt... Tror de handlar lite om nerverna inför tentan då jag inte klarade förra vilket får mej att känna mej sämst i hela världen. Suraste va nog att jag bara va 1,5p ifrån.... Vid sånna tillfällen önskar man verkligen de va gymnasiet för då hade de räckt med en extrauppgift o jag hade varit godkänd. 

Men men , har varit lättare dessa två dagar då jag inte varit i lägenheten så mycket. När jag är där känner jag mej så fruktansvärt ensam (sen så är det svinigt kallt!!!) så har suttit i skolan o pluggat o faktiskt fått mycket gjort, är riktigt stolt över mej själv ! Men ska jag egentligen behöva sitta i skolan till 8 på kvällarna för att inte må dåligt? Tror inte de, men men just nu är det som det är. I slutet av december flyttar jag ut o just nu vet jag inte vart jag hamnar så det får jag helt enkelt se. 

Imorgon åker jag hem igen, hem till mitt älskade hus mitt ute i skogen. Till en lillebror som inte vill vara ensam när föräldrarna åker till London o en underbar pojkvän ! Helgen spenderas hemma med plugg upp över öronen, men de känns okej. Jag SKA klara tentan på onsdag ! Jag ska de för att visa för mej själv att jag klarar av de fast jag kämpat som ett djur. Kanske blir allt lättare efter denna kursen, inte lika stressigt.

Hoppas på en bra dag imorgon med så jag kan fortsätta vara stolt över mej själv! 

Puss på dej världen :*

Fin låt som får en att tänka. Tänka på att älska med hela vårt hjärta när vi väl kan. Tänka på att ta vara på tiden vi har. 

Tårarna rinner, sakta men säkert droppar de från hakan. Igen. 

Varje gång jag börjar må bra händer det något, något som får känslorna att bubbla o tårarna kryper fram ännu en gång.

har börjat fundera på om detta är ett misstag, de måste väll vara de om jag mår dåligt? Ett misstag att vara här, utan alla jag älskar. 

trodde jag skulle känna som alla andra, en frihet att flytta. Bort från allt som varit och till allt som kommer bli. Men nej. Jag mår inte lika bra som alla andra. jag känner mej inte fri. jag känner mej mer ensam än vad jag någonsin gjort förut. ensam i en lägenhet som jag hatar. 

tårarna rinner. inte varje dag. men nästan varje kväll fäller jag en tår eller två. jag vill inte men det blir så. hur mycket jag än försöker hålla dem inne så rinner dem. ju mer jag stretar emot desto mer rinner dem. 

kan ingen bara ge mej svaret. svaret om de är värt detta eller inte. svaret på om jag ska stanna eller om jag ska fly. bort från allt. ett svar vet jag. det är att jag vill hem. hem o vara lycklig igen. lycklig hemma ute i skogen hos min familj. för här är jag så ensam att jag slutar göra saker jag borde. jag kämpar för att försöka men de går inte. bara av att skriva detta gör att tårarna rinner. mer o mer för varje rad jag skriver. 

önskar jag gick på gynamiset igen. hade tid o tänka. tid att leva o faktiskt må bra. men nu är allt upp och ner. jag klarar inte mycket längre till. 

men hur säger man de till dem som vill att jag ska göra detta. som är lycklig över att deras dotter går o blir något med en utbildning. jag vet inte och vågar jag ens. för vem vill se besvikelsen i deras ögon. över att deras dotter klarar inte detta nu. hon behöver något annat. hon behöver må bra igen. kommer de se de när jag berättar. se att jag mår inte bra. eller har de redan sett de men hoppas att de inte stämmer. kan inte svaret bara komma till mej. kan det bara inte dimpa ner som ett brev på posten som säger öppna ögonen. öppna ögonen o se att hon mår inte bra. oavsett om hon säger att allt är okej. 

jag vill inte sitta på en föreläsning igen o få klumpen i magen. klumpen som gör att tårarna trycks upp. jag måste springa ut från salen innan någon ser. ser att jag är svag. patetisk.

kan jag inte få svaret. svaret på vad jag ska göra. gör nu. göra med mitt liv. kan inte bara allt uppenbara sig. allt hade varit mycket enklare då.

förlåt igen älskling. för att jag gråter. vet att du inte vill att jag ber om ursäkt men jag kan inte låta bli. tycker inte du ska behöva ta det här. ingen ska. bara jag själv.

Mycket känslor ikväll , från tårar till skratt .

Hela mitt liv är vänt upp o ner men jag klarar mej. Jag klarar mej tack vare han , han som får mej att gråta av lycka o inse vilken jävla tur jag har !
Tur att ha de vänner som jag har , min familj o framför allt att ha honom som älskar mej villkorslöst !
Han är verkligen min pelare , han jag tillförtror alla mina känslor o tankar .
Gråter en stund för honom , ber om ursäkt för att jag är så barnslig men han säger bara som världens underbaraste att jag inte ska be om ursäkt eftersom han är till för att lyssna när jag mår dåligt o vill göra allt för att få mej må bra, vilket han faktiskt lyckas med varje gång !
Så tack Adrian för att du finns o håller hårt i mej , för utan dej hade jag fallit , fallit hårt o frågan är om jag hade kommit upp igen.
Men nu vet jag , att varje gång jag faller fångar du mej o hjälper mej hitta balansen i livet ännu en gång !
Älskar dej med hela mitt hjärta för resten av mitt liv , du o jag genom allt hjärtat !

Whoop whoop snart helg (eller rättare sagt helg för alla andra)!

ligger i sängen hos pojken min och väntar på att skjutsen till Vimmerby ska komma, spenderar kvällen och morgondagen där för att kolla när Adrian spelar serie Glad

Tanken var egentligen utgång med masssssor av mega goda bruds men har inte sett min pojk spela på länge och hade redan lovat bort mej, men men det kommer fler utgångar med samma goa gäng! Flört

men som sagt äre inte helg för mej än, i bilen blir det att skriva färdigt labrapporten som ska va inne innan midnatt blää för allmän kemi säger jag bara !!!Skrikandes

Men hoppas alla får en trevlig fredag fylld med roligeheter så ska jag försöka övertala Adrian att vi ska kolla idol ikväll !! Gooo JENS !! Glad

Glitter glitter glitter

OupsiGuld i mun

fattig eller inte imon kommer pengarna och jag valde att spendera lite av de sista från denna månaden på en till klänning , heh kunde inte hjälpas och nu kommer jag skimmra allra mest på nyårsfestenFlört

Bjöd kanske mej själv på klänningen efter gårdagen med....

.

Bryter ihop totalt.

Hem imon, jag behöver de.

Idag

Känner mej som världen sämsta försök till öh modebloggare?
Nej men hade ingen bra bild så det fick bli en outfit bild :p
Har en sån lång o tråkig dag , började med ett prov sen övningsuppgifter o nu är det föreläsning i 2 timmar om syra och baser -.-'
Direkt när jag kommer hem gäller mer plugg ... Jag är grymt duktig på att skjuta på mina uppgifter!
Men imon åker jag hem igen ! Behöver inte va i skolan på fredag så känner att jag likaväl kan åka hem en dag tidigare :)
Få sova i min älsklings armar en dag extra tackar jag aldrig nej till ^^

Hoppas ni får en roligare dag än mej idag !

Shopping, shopping , shopping 22 oktober

Heh ja fattig student här ! Men kan inte hjälpas att man shoppar när kläder man kollat på i en evighet kommer ut på rea!! Oskyldig

Beställde en underbar klänning för en vecka sen via members och den sitter helt underbart och jag är KÄR i den !! Dock så är jag för lång , hah kan inte röra mej utan att klänningen åker upp ... Så om någon är sugen på denna härligeheten nedanför så säljer jag den för 250kr , den är i storlek M ! Den är väldigt strechig så om man har L i vanliga fall funkar denna ändå ! Glad

Klickade precis hem en annan klänning som jag kan tänka mej ha lite då och då men tanken är väll att ha den till jul/nyår (heh I know att jag är ute i goooood tid Tungan ute) Precis som min tanke var för klänningen övanför, blev så ledsen när den inte fanns kvar i L ! Men är KÄR i denna klänningen nedanför med, så den får åka in i min garderob i hopp om att jag bli snygg i den !
  

Håller på att bli galen här !!!!!

Seriöst, öroninflammation är en av de värsta sakerna jag varit med om i sjukdomsvägar... Har förorat hörseln i princip på vänster örat och har ett konstant tinnitus ljud, nuikväll har hörseln blivit sämre på mitt högra öra med Skrikandes De är skönt iaf att jag slipper smärtan för det mesta, de är ibland som de smäcker till i örat så att jag grimaserar av smärta ... Hoppas verkligen de blir bättre inom de närmsta dagarna! Eftersom jag är tillbaka i Kalmar idag så betyder det också att jag kommer vara själv och det betyder tyst vilket betyder att tinnitus ljudet tar över Rynkar på näsan Troligen så har min trumhinna spruckit och det tar lite tid att läka så får kanske stå ut några veckor med ljudet ... ÅÅÅÅHHHH vad jag hatar att bo själv just nu! Hade helgen tillsammans med Adrian och hade då sällskap hela tiden , han va super snäll och tog hand om mej ! han satt till o med vaken om nätterna för han va orolig för mej då jag krampade i sömnen, han är verkligen en ängel ! Nu i slutet av månaden har jag ganska ont om pengar pga min höga hyra och att jag fått lägga ut massor av pengar på litteratur och mobilen mm så han betalade allt för mej under helgen då han vet att jag inte har så mycket pengar att lägga ut. Oskyldig 

ÄLSKAR HONOM VERKLIGEN ÖVER ALLT PÅ DENNA JORD! han är min räddare i nöden ! Vet ärligt talat inte vart jag hade varit utan honom, han har hjälpt mej så sjukt mycket! Jag mådde verkligen dåligt när jag träffade honom, men han gjorde mej så fruktansvärt lycklig att allt kändes så mycket enklare i livet! jag vågade äntligen vara JAG och stå för det! Herregud vad mycket jag har vunnit på att träffa honom, han har verkligen fått mej inse vad som är värt att behålla i livet och vad som är viktigt! Sen att jag kanske har förlorat personer i min omgivning gör mej verkligen ingenting för det betyder att de har inte betytt tillräckligt för mej för att jag har velat kämpa för dem ! Och jag står verkligen för varenda val jag har gjort oavsett om andra anser att sakerna jag gjort är fel ! 
Jag vet också att han inte var på det bästa stället i livet när vi träffades och alla saker vi har delat med varandra gör att vi växt som personer och har gjort att vi älskar varandra mer och mer för varje dag ! Vi pratar om allt vi vill göra ihop i framtiden , prio ett är att äntligen få flytta ihop men det vet vi att det kan dröja ett tag pga studierna. Men jag tror verkligen väntan är värt de oavsett hur svårt det kommer vara så vet jag att den lyckan som kommer komma ut av det kommer vara obeskrivlig! Och alla som tvivlar på oss bara för att de va i januari vi träffades så är vibestämda att visa dem att man kan möta den rätta när man är såhär ung! Vi känner det båsa två och alla saker vi delar gör det bara mer möjligt !

Så vill bara säga till alla där ute att ge aldrig upp på kärleken ! Om de verkligen känns rätt STRUNTA i vad alla säger! Satsa och våga älska med hela hjärtat , vissa gånger faller man men de är värt det ! För om man inte träffar den rätta direkt så vet man att han/hon fortfarande finns där ute! Jag önskar alla den kärlek som jag och min pojkvän har , alla är värda kärlek det gäller baraatt kämpa för den!

söndag 15:16

Hellut hellut !

Hoppas alla har haft en bättre helg än mej! Sitter här i pojkvännens säng med en av hans gosiga tröjor på mej och tycker synd om mej själv.. Var hos jourläkaren igår då jag hade så fruktansvärt ont i mina öron och hade inte kunnat sova något alls, visade sig att jag hade öroninflammation som jag misstänkte Rynkar på näsan Så nu blir det antibiotika i minst 5 dagar och sen massa smärtstillande , fick alvedon på recept av läkaren bara för jag var student haha han sa att de blev billigare för mej så det var ju snällt tänkt av honom Flört Skulle egentligen åka tillbaka till Kalmar idag men eftersom jag ändå inte kan gå på lektionerna imon pga öronen så stannar jag en dag till vilket är skönt för då är det bara 4 dagar tills nästa gång jag får omfamnas av min underbara pojk ! Glad 

Hade det super trevligt med Annie i Kalmar och gud vad vi snackade! Haha var verkligen allt mellan himmel och jord , men så skönt att äntligen få prata av sig lite Flört Tyckte dock lite synd om Annie då jag var tvungen att plugga även fast hon var där , men det kan inte hjälpas då det är väldigt mycket plugg denna kursen... Hoppas hon inte hade det allt för tråkigt iaf ! 

Så ledsamt att jag blev sjuk, jag och pojken hade ju planerat att gå på bio o äta på restaurang ... blev inte riktigt som vi tänkt oss. Startade dagen med ett besök hos jourläkaren, sen blev de lunch Lanterna som har supergoda pizzor (rekommenderas , de gör stenugnsbakade!!) , efter det åkte vi hem o vilade då det inte blivit mycket sömn för mej under natten så jag somnade lätt på min pojkväns bröst medans han kollade fotboll Oskyldig Sen på kvällen blev det hemma bio istället med White house down på extralåg volym pga öronen Tungan ute Så dagen blev väll inte så hemskt dålig, men den blev bara inte som vi tänkte oss Flört 

Ja o idag har vi inte gjort mycket, sitter i sängen nu och pluggar lite och ska strax äta. Ska bli såååå skönt att få somna i armarna på han jag älskar en natt till Kyss 

Hoppas ni har haft en bra helg utan sjukdommar och eleände FlörtSjuk ....

Ja som rubriken säger så är jag sjuk.... Så hemskt irriterande att jag inte vet vad! Nu när jag och min pojkvän ÄNTLIGEN skulle få lite tid för oss själva :(
Tycker synd om lilla Annie som var hos mej, jag snarkade väll så hela huset vaknade  x) Vi tog tåger hem idag då jag inte klarade av att gå på min lektion efter laborationen, har på g till öroninflammation så de gör ont o huvudet dunkar o halsen krabbar o inte för att tala om mina bihålor som har bestämt sig att samla på sig -.-'

NEJ nog av det negativa!!! Ska faktiskt ta vara på tiden med min underbara pojk ! :) Eller just nu står han i köket och lagar storkok med sin mamma och bror medans jag sitter här och ska skriva färdigt labrapporten och njut av min fredag! ;)
Tänkte avnjuta ett HELT avsnitt idol ikväll om pojken inte är helt motvillig att missa fotbollsmatchen ;P

Hoppas ni får en toppen fredag och helg !


Känner mej lika glad som på bilden men kroppen skriker att jag borde må piss ....

ONSDAG 10:54

Godmorgon världen! 

steg upp vid 9 efter många om och men pga av min hals som inte alls vill som jag , har haft obehags känslor i halsen ett par dagar så gissar på att myshelgen med pojken kommer ännu en gång bestå av att jag hostar ihjäl mej o smittar honom...Gråter Får göra det bästa av de o försöka kurera så mycket som möjligt ! En bra ursäkt till att gå til Espressohouse o köpa chailatte Flört Längtar tills jag lyckas få med min splirans nya Tassimo maskin hemifrån så jag kan ta med egen chailatte till skolan o bli lite piggare Skrattande 

Annars idag har jag satt igång en tvättmaskin , dushat o frusit ihjäl ,duschen i källaren, inget roligt!! Ska bli sååååå skönt att flytta från denna lägenheten i december o komma hem ett tag innan jag flyttar igen, får se vart o när jag flyttar :)

Ska försöka plugga lite inför diangosen som vi ska ha vid 1 idag med i en timme, har inte ens kollat på de haha bra Jessica ! Tungan ute
Nej men de är ingen stor grej o om jag inte klarar de så får jag göra om den helt enkelt, har haft fullt upp med massa andra uppgifter i kursen så jag helt enkelt glömt bort diagnosen Obestämd


Nu ska jag springa ner o hänga upp tvätten, sen blir det plugg !
O det bästa med idag är att Annie kommer hit !! Ska bli så skönt att snacka av sig med en av sina bästa tjejkompisar !! Skrattande

Jag o min underbara pojkvän som jag är hos om 3 dagar !!Kyss
 

Glad

Tralalalala haha är glad idag ! Så skönt !! 😄 händer inte ofta nu för tiden att jag är glad när jag är ensam i Kalmar men idag är jag det fast skolan varit piss 😜 började 8.15 o gick till 17.00 😩 men när jag väl kom hem kändes allt mycket bättre ! ☺️ Ser så fram emot imon när Annie kommer hit ! Ska bli skönt att få snacka av sig lite om allt mellan himmel o jord 😁

På bilden så är det en av labrapoorterna jag jobbar med nu , jag just nu ; GLAD! Lite shopping från i söndags (fick ett par skor med) o sista bilden är det min älskade ljuslykta med ordet LYCKA på ! 😊

Nej nu ska jag fortsätta plugga o samtidigt kolla lite på fotbollen !

15:29 måndag 14 oktober

Åååååhhh så trött jag är ... somnade under föreläsningen idag vilket mina vänner brevid tyckte va så roligt så Skrikandes inte jag däremot, blir väckt varje vardag klockan 7 pga att de gräver o borrar o hackar o massa annat, jag får inte sova den sista halvtimmen vilket gör mej meeeega trött -.-' 

Direkt efter föreläsning o lektion blev de cykla hem. Har precis pratat med Kalmarhem om hjälp med att skaffa boende då de inte hjälpte mej när jag började plugga vilket de är skyldig till att göra.... så typsikt men jag får hålla tummarna att en redig studentlägenhet kommer upp på deras sida , en där man inte behöver dela kök o toalett med en helt okänd människa Rynkar på näsan Jag vill ju inte ha världens minsta lägenhet heller , bor för tillfället på 36Kvm o kan tänka mej att gå ner till 30 kanske men inte mindre än så sen så vill man ju såklart inte bo vart som helst precis Tungan ute

Aja ser både fram emot denna veckan men ändå inte! Ser fram emot att min underbara vän Annie kommer hit på onsdag o stannar tills på fredag då vi tar tåget hem tillsammans Skrattande ska bli riktigt skönt att få snacka med henne face to face va så längesen nu det bara var hon o jag, har tyvärr blivit så pga att jag skaffade pojkvän o han är verkligen hela min värld! Men nu har hon skaffat det med vilket gör att hon inte heller har så mycket tid över :/ men men på onsdag ska de tas igen massor av tid! Glad

Sen så ser jag mega mycket fram emot helgen då jag o min bf ska ha en heeeel helg för oss själva! Inte så lätt när han bor tillsammans med sin tvilling brossa att få egen tid :/ Vi ska gå på bio, äta god mat o mysa till tusen såklart!!! Kyss

Det jag INTE ser fram emot denna veckan är att jag kommer ha sååååå mycket plugg , så himla tråkigt nu när Annie kommer ! Rynkar på näsan Har 2 laborationer som skall genomföras o inför laborationerna skall det göras uppgifter man ska göra ett flödesschema o riskanalys o bla bla bla bla ... Första laborationen är imorgon redan så måste försöka få ordning på allt som skall göras innan ! Sen så ska laborationen vi gjorde förra veckan vara inlämnad imon, kändes dock skönt när jag fick reda på att typ 5 i klassen inte ens hade börjat, jag har iaf gjort alla beräkningar ska bara skriva lite sen skall den nog vara redo för inlämning ..

Måste ju plugga i helgen med då den andra laborationen vi ska göra denna veckan skall vara en fullständig rapport, vilket jag suger på att göra... Som tur väl är behöver jag inte ha super dåligt samvete över att behöva plugga när jag o min pojkvän äntligen är själva då han med behöver göra de Tungan ute

Usch vilket tråkigt inlägg detta var, bara massa negativa tankar om plugg o fy blää men men de är så livet är när man läser kursen Allmän Kemi Obestämd

Säger bara ; allmän kemi snääääällla döööö!Skrikandes